Home > Cijfers > Afspraken > Meeste online geboekte tijden

Deze cijfers laten je zien welke tijdstippen de klanten die online een afspraak boeken het meest populair zijn en het minst populair zijn.


Online Geboekte Tijden

  • Je kan zelf de periode kiezen waarin je de cijfers wilt zien

  • Daaronder zie je in een grafiek het aantal behandelingen en op welke tijd die geboekt zijn.

  • Daaronder zie je van boven naar beneden op chronologische volgorde de tijdstippen en het aantal online geboekte behandelingen.

  • Als je helemaal onderaan kijkt zie je ook hoeveel behandelingen er in totaal online bij jou geboekt zijn in de door jou gekozen periode.

Wat kan je met dit overzicht?

Je ziet hier welke tijden het meest online door je klanten worden geboekt. Welke tijden dus favoriet zijn en wanneer je klanten het liefst bij jou in je salon komen.

Wat je hier mee kunt? Je kunt zien wanneer je eigenlijk de meeste bezetting zou moeten hebben en wanneer niet. Wellicht moet je de planning van je medewerkers dus gaan aanpassen. Of misschien zie je dat mensen heel erg aan het einde van de dag het liefst komen en wordt het tijd om toch langer open te blijven?

Dit zijn afspraken die gemaakt zijn in de door jou gekozen periode. De afspraken kunnen plaatsvinden buiten de door jou gekozen periode. Bijvoorbeeld, je klant maakt een online afspraak in november voor 3 december tussen 11:00 en 12:00 uur. Deze online afspraak zie je terug in dit overzicht voor de periode van november.

Heb je het antwoord gevonden?