Home > Cijfers > Afspraken > Meeste online geboekte behandelingen

Deze cijfers laten je zien welke behandelingen het meeste online door jouw klanten worden geboekt.


Online Geboekte Behandelingen

  • Je kan zelf de periode kiezen waarin je de cijfers wilt zien

  • Daaronder zie je in een grafiek het aantal behandelingen die online zijn geboekt. Degene die links staat, wordt het meeste geboekt

  • Daaronder zie je van boven naar beneden de meest populaire behandelingen tijdens het online boeken.

  • Als je helemaal onderaan kijkt zie je ook hoeveel behandelingen er in totaal online bij jou geboekt zijn in de door jou gekozen periode.

Wat kan je met dit overzicht?

Je ziet hier welke behandelingen online door je klanten zelf het meest geboekt zijn. Zo kan je snel zien wat je meest succesvolle behandeling is en wat je minst succesvolle behandeling is.

Stel dat de behandeling ‘kleuren aanzet’ nooit wordt gekozen. Dan kan het zijn dat je de naam moet veranderen in ‘Uitgroei kleuren’. Dan snappen je klanten wellicht wel wat het betekent en wordt het vaker geboekt.

Ook kun je spelen met de volgorde van de behandelingen. Je klanten zijn waarschijnlijk toch snel geneigd de bovenste behandelingen te kiezen. Wil je een bepaalde behandeling promoten? Zet deze eens bovenaan. Dit kun je doen bij Management > Prijslijst > Volgorde behandelingen.

Dit zijn afspraken die gemaakt zijn in de door jou gekozen periode. De afspraken kunnen plaatsvinden buiten de door jou gekozen periode. Bijvoorbeeld, uw klant maakt een online afspraak in november voor 3 december tussen 11:00 en 12:00 uur. Deze online afspraak zie je terug in dit overzicht voor de periode van december.

Heb je het antwoord gevonden?