Home > Daggebruik > Knop Online Afspraken

​In je afsprakenboek zie je links onder de kalender een knop staan met 'Online Afspraken'. Onder deze knop zie je alle online gemaakte afspraken in de toekomst en in het verleden. Ook staat er een apart kopje voor de online geboekte combinatie behandelingen.


1. Online Geboekte Combi Behandelingen​​

Als je klanten online behandelingen in laat boeken, dan zie je hier een lijst van terug onder de knop 'Online Boekingen'.

Als er een combinatie behandeling geboekt wordt, komt er bij de knop een rood nummertje te staan. Hierdoor kan je makkelijk zien dat er een online combinatiebehandeling geboekt is.
Je kan hier dan op klikken en kan dan zien of de combibehandeling goed online gepland is. Klik je op deze afspraakregel? Dan ga je direct naar de plek in het afsprakenboek en kan je gelijk de afspraak aanpassen als nodig.

​

2. Online Afspraken

Onder dit kopje vind je alle online gemaakte afspraken. Automatisch staat hij op 'toekomst'. Dus alle toekomende online afspraken.

Je kan zien voor welke datum de afspraak gemaakt is, voor welke tijd, door welke klant, welke behandeling, wanneer de online afspraak gemaakt is en of de afspraak is geannuleerd. Als de afspraak is geannuleerd is de afspraak rood gemarkeerd en staat er onder het kopje 'Geannuleerd door' of de Salon dit heeft gedaan of de Klant zelf.

Als je op de betreffende afspraak klikt kom je direct op de plek in je afsprakenboek uit.

Je kan ook zien in het verleden welke online afspraken er zijn gemaakt. Klik daarvoor op de knop 'verleden'

Heb je het antwoord gevonden?